ICT Ready - wij bouwen en hosten websites, apps en webshops
Applicaties

Bespaar tijd, geld en energie door te automatiseren

Wat is een webapplicatie?

De term ‘webapplicatie’ zegt niet zoveel. Dit komt omdat een webapplicatie altijd uniek is. Deze applicatie bestaat nog niet en zal op basis van maatwerk – speciaal voor je bedrijf – gerealiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een proces binnen je bedrijf dat geautomatiseerd moet worden. Het is de bedoeling dat het gebruik van een webapplicatie uiteindelijk tijd, geld en energie bespaart.

Zo hebben we in samenwerking met Het Kasteel van Sinterklaas een vrijwilligersportal ontwikkeld waarmee vrijwilligers zichzelf op een eenvoudige manier kunnen inschrijven. De organisatie kan op basis van deze inschrijvingen gemakkelijk een planning samenstellen, genereren en versturen. Bespaart een hoop tijd.

Doeltreffend

Om doeltreffend te zijn is het belangrijk dat je altijd en overal over actuele informatie en data beschikt. Het is dan ook logisch dat je deze informatie via het internet kunt bereiken. Dit moet vanzelfsprekend gebruiksvriendelijk, maar vooral veilig zijn.

Samen met Mijn Weekmarkt hebben we een koppeling gerealiseerd met een extern authenticatiesysteem. Hierdoor kunnen klanten met dezelfde gegevens inloggen op zowel de app als de website. Deze gegevens worden versleuteld opgeslagen en verzonden over een beveiligde verbinding.

Koppelen met andere systemen

Een webapplicatie die kritische data opslaat en doorzet bouw je niet zomaar. Voorafgaand moet goed nagedacht worden over de infrastructuur, manier van opslaan, doorzetten en hoe de data opgeslagen moeten worden. Ook moet er gekeken welke data relevant is om op te slaan.

Wil je informatie vergaren via je website of webapplicatie en die koppelen aan bestaande systemen in je bedrijfsvoering? Door systemen aan elkaar te koppelen maak je nog effectiever gebruik van beschikbare data.

Reeds gerealiseerde koppelingen

Wij hebben diverse koppelingen gerealiseerd. Bijvoorbeeld een koppeling tussen een WordPress website en een bestaande applicatie, maar ook rechtstreekse koppelingen tussen externe applicaties (middleware).

WordPress
Magento
Je beste webapplicatie ooit laten maken?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op via het contactformulier!

Bellen
0492-775722

Mailen
info@ictready.nl

Bezoeken
Steenovenweg 20
5708 HN Helmond

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy

    Lees de Privacy Policy