ICT Ready - wij bouwen en hosten websites, apps en webshops
Websites

Zonder goed webdesign geen succesvolle website

Websites

We ontwikkelen al meer dan 10 jaar websites. Als er iets is wat we hebben geleerd is dat een goed webdesign bepalend is voor een succesvolle website. Een goed ontwerp gaat verder dan een online visitekaartje en draagt bij aan herkenbaarheid, merkbeleving en aan de gebruikerservaring van je bezoekers. Daarnaast zorgen wij dat de door ons gemaakte websites up-to-date blijven. We controleren en updaten je website periodiek.

Webdesign gericht op het bereiken van doelen

Het ontwerp van je website is bepalend. Het is de eerste indruk die je bij je bezoeker achterlaat. De eerste indruk bepaalt vaak of de betreffende bezoeker nog eens terugkomt. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers eerder terugkomen bij een goed uitziende website.

Het ontwerp van je website moet aansluiten bij het doel en uitstraling van je bedrijf. Het behalen van je doel bepaald of je website succesvol is. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat je website goed aansluit bij de uitstraling van je bedrijf maar ook om potentiƫle klanten te overtuigen om bijvoorbeeld een contactformulier in te vullen.

Wij zijn allround

Het ontwerpen en bouwen van een succesvolle website is een onderdeel van het complete plaatje. Denk bijvoorbeeld aan het opstartproces: we moeten eerst bepalen wat je wil bereiken met je website. Wat verwacht je van de bezoeker? Moet de bezoeker een formulier invullen? Of contact opnemen per telefoon? Of wil je het puur informatief houden zodat men weet wat je doet? Dit zijn allemaal zaken die voorafgaand besproken en bepaald moeten worden.

Wij verzorgen ook de hosting van je website en mail, op ons eigen platform. Waarom een eigen platform? Met een eigen platform zijn we niet afhankelijk van derden. We kunnen direct schakelen waar nodig. Bij ons geen lastig controle panel voor bijvoorbeeld het aanmaken van e-mailadressen. Al het contact gaat via ons, zodat je zeker weet dat het goed is.

Mobiele zichtbaarheid

Wij zijn van mening dat elke website standaard zichtbaar moet zijn op mobiele apparaten zoals telefoons, tablets en andere draagbare systemen. Tegenwoordig surfen de meeste bezoekers eerst via een mobiel apparaat voordat ze achter een computer gaan zitten.

Wij willen je bezoekers niet beperken, vandaar dat we alle websites standaard voorzien van een responsief ontwerp. Het maakt niet uit hoe groot of klein een scherm is, de website moet altijd zichtbaar zijn.

Je beste website ooit laten maken?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op via het contactformulier!

Bellen
0492-775722

Mailen
info@ictready.nl

Bezoeken
Steenovenweg 20
5708 HN Helmond

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy

    Lees de Privacy Policy