ICT Ready - wij bouwen en hosten websites, apps en webshops
Domein & Webhosting

Met onze hosting ontlasten we je volledig wat betreft hosting, domeinregistratie, back-up, SSL en mail

Persoonlijke aandacht

Domein & Webhosting

We hebben een eigen platform voor domeinregistraties, mail en websites. Dit betekend dat wij niet afhankelijk zijn van derden en altijd kunnen schakelen indien nodig. Al onze hostingklanten zijn ondergebracht op servers die in Nederlandse datacenters staan. Daarnaast gebruiken we enkel servers met SSD (Solid State Drive) opslag waardoor je website of webshop snel laad. Met onze kant-en-klare webhosting staat je website binnen enkele minuten online. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan we altijd voor je klaar.

Wij zijn geen '1-euro-hosting partij'

Helaas horen we het (te) vaak, bedrijven die je lokken met goedkope webhosting om er vervolgens achter te komen dat je website ontzettend traag is. Vaak deel je je website met duizenden andere websites op een server, waardoor de snelheid te wensen overlaat. En dan spreken we nog niet eens over de klantvriendelijkheid en support. Bij ons ben je geen nummertje, wij nemen je vragen serieus en schakelen snel.

Wij zijn van mening dat hosting snel, betrouwbaar en schaalbaar moet zijn. Bij ons staan geen honderden websites op een server. Wij zorgen dat elke server voldoende capaciteit over heeft om je website zo snel mogelijk te tonen.

Onze webhosting

Gratis SSL encryptie

Elke website op ons hostingplatform wordt standaard voorzien van een Let’s Encrypt SSL certificaat. Hierdoor is je website te bereiken via een HTTPS-verbinding.

Webmail en IMAP

Wij ondersteunen je met het aanmaken, bewerken en configureren van mailboxen. Je mailbox is overal ter wereld te bereiken via Outlook, telefoon en webmail.

Geoptimaliseerd voor WordPress

Ons hostingplatform is ingericht voor de beste prestatie voor onder andere WordPress en Magento. Hierdoor kunnen we de snelheid van je website garanderen.

Gebouwd op ons platform

Al onze hostingpakketten draaien op ons eigen platform. We zijn niet afhankelijk van derden en kunnen altijd schakelen indien nodig.

Kies je PHP versie

Wij bieden de keuze om verschillende up-to-date versies van PHP8 te gebruiken. Zo kunnen we altijd schakelen tussen 8.0, 8.1 en 8.2.

Dagelijkse backups

We maken elke dag een back-up van je website, database en e-mailboxen. Hierdoor kunnen we je website terugdraaien bij ernstige problemen.

Op zoek naar betrouwbare en snelle webhosting?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op via het contactformulier!

Bellen
0492-775722

Mailen
info@ictready.nl

Bezoeken
Steenovenweg 20
5708 HN Helmond

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy

    Lees de Privacy Policy