ICT Ready - wij bouwen en hosten websites, apps en webshops
Support & Onderhoud

Met onze onderhoud ontlasten we je volledig wat betreft back-up en WordPress updates

Het belang van onderhoud

Tegenwoordig hoor en lees je het steeds vaker: websites worden gehackt en gevoelige informatie komt op straat te liggen. Websites worden vaak gehackt doordat de onderliggende software niet of nauwelijks ge├╝pdatet wordt. Hierdoor is de software niet meer waterdicht tegen de nieuwste kwetsbaarheden. Dit geeft hackers de mogelijkheid om kwetsbaarheden te misbruiken.

Met de komst van de AVG-wetgeving (internet en privacy) is het nog belangrijker om je website up-to-date te houden vanwege de veeleisende regels.

Beveiliging

Waarom onderhoud?

Wij vinden het belangrijk om je website up-to-date te houden zodat de kwetsbaarheden beperkt blijven. Alle websites die wij bouwen en op ons hostingplatform staan, controleren we periodiek op updates. Indien er een update beschikbaar is, installeren we deze vrijwel direct. Kritische updates worden direct geïnstalleerd.

Wij ontlasten je

Je hoeft zelf niet te controleren op beschikbare updates. Dit doen wij. Wij controleren periodiek op updates. Hierdoor hoef jij je alleen bezig te houden met het plaatsen en bewerken van content.

We maken periodieke back-ups

Alle websites en mailboxen op ons hostingplatform worden periodiek geback-upt. Hierdoor kunnen we je data terughalen wanneer er iets fout gaat.

Wij houden je website up-to-date

Doordat we de WordPress plug-ins maandelijks updaten, verkleinen we de kans op kwetsbaarheden en houden we hackers buiten de deur.

We maken je website AVG-proof

Wij kunnen je website volledig AVG-proof maken en zorgen daarbij voor een geldige SSL-certificaat en cookie melding (disclaimer, cookie en privacy policy).

Lees meer over security.