ICT Ready - wij bouwen en hosten websites, apps en webshops
Security

Onze cybersecurity specialisten staan elke dag klaar om je te helpen

Security

Om je ICT-infrastructuur te beschermen tegen ongewenste aanvallen is het van belang deze regelmatig te controleren op kwetsbaarheden.

Met onze security-check geven wij inzicht in de kwetsbaarheden en risico’s binnen je ICT-infrastructuur. Het doel is om een zo veilig mogelijke ICT-infrastructuur te creëren en verbeteringen toe te passen waar nodig.

Security-check

Over het algemeen is er weinig tot geen inzicht in digitale bedrijfsprocessen en activiteiten. Hierdoor realiseren organisaties niet hoe groot de risico’s zijn die de bedrijfsresultaten negatief kunnen beïnvloeden.

Wij kunnen deze inzichten in kaart brengen en aanleveren. Hiermee kunnen we je vrijblijvend advies geven over de continuiteitsrisico’s van je ICT-infrastructuur. Afhankelijk van de noodzaak kunnen wij inzichten creëren middels een onafhankelijk adviesrapport.

Diensten

Wij bieden een pakket aan diensten en software waarmee je de beveiliging van je ICT-infrastructuur effectief kan beheren. Ons dienstenpakket bestaat uit verschillende geavanceerde tools voor het onderzoeken en beveiligen van je ICT-infrastructuur.

Kunnen wij je helpen met security-vraagstukken?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op via het contactformulier!

Bellen
0492-775722

Mailen
info@ictready.nl

Bezoeken
Steenovenweg 20
5708 HN Helmond

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy

    Lees de Privacy Policy